Muuda keelt:
Image

Uued paketid, mis on kohandatud ettevõtte vajadustele

Paragraphs

Uued paketid annavad suurema valikuvabaduse

Soodsa kuutasu sees on kõik ettevõttele vajalikud igapäevased pangateenused
Sõltuvalt paketist 5-350 tasuta makset
Allahindlus maksetele, mis ületavad paketis olevate tasuta maksete arvu. Soodushinnaga maksed aktiveeritakse automaaatselt
Mugav paketi haldamine internetipangas: ülevaade paketimahu kasutamisest, soovitused ja meeldetuletused paketi vahetamise vajalikkusest

Ärikliendi paketid

  Sisaldub paketi tasus
  Ei sisaldu paketi tasus

Keri tabelit horisontaalselt, et näha rohkem teavet erinevate pakettide kohta.

Teenuse nimetus Baas Standard Standard+ Premium Premium+

Võimalus taotleda internetipanga kaudu

Sõlmin

Sõlmin

Sõlmin

Sõlmin

Sõlmin

Sõlmimine, kuutasu1, 2

1 euro 2 eurot 10 eurot 30 eurot 65 eurot
Arvelduskontod kuutasuta 1 1 2 3 5
Tasuta pangasiseste ja Euroopa maksete arv elektroonilistes kanalites3, 4 5 15 50 150 350
Piiramatu arv tasuta makseid eurodes oma kontode vahel
Soodustusega maksete arv paketis määratud tasuta maksete arvu ületamisel 15 makset 8% soodustusega 50 makset 12% soodustusega 100 makset 20% soodustusega Piiramatu arv makseid 28% soodustusega
Palgamakse (teenus tulekul) 5
Kuuhooldustasuta Mastercard Business deebetkaartide arv    1 2 3 5
SEB Baltic Gateway (API) operaatori kanali baasteenused kuutasuta4


1 Ärikliendi paketilepingut ei sõlmita mitteresidendist juriidiliste isikutega; krediidiasutustega, finantsteenuse osutajatega, kindlustusandjatega, finants- ja/või kindlustusvahendajatega või muude samalaadsete teenuste osutajatega.
2 Tasuta paket 1 aastaks kõikidele uutele SEB äriklientidele, kes avavad esmase konto, v.a. mitteresidendist juriidilistele isikutele ning tegevusluba vajavate finantsteenuste või muude samalaadsete teenuste osutajatele või nendega seotud isikutele. Eestis registreeritud juriidilistele isikutele, mida esindab või mille omanike või kasusaajatena on märgitud mitteresidendist eraisik, kehtib arvelduskonto avamiseks dokumentide käsitlustasu vastavalt hinnakirjale.
3 Euroopa makse on makse eurodes, teenustasud kulud kahasse, saaja kontonumber peab olema märgitud IBAN-ina. Saaja pank asub Euroopa Liidu liikmesriigis, Islandil, Liechtensteinis, Norras, Šveitsis, Andorras, San Marinos, Suurbritannias, Monacos või Vatikanis.
4 Paketis loendatavate tasuta maksete hulka arvestatakse elektrooniliste kanalite kaudu tehtavad järgmised maksed: pangasisene makse, Euroopa makse (sh. välkmakse), püsikorralduse makse Euroopa pankadesse, e-arve püsimakse ja koondsummas debiteerimisega maksejuhises olev makse.
5Automaatse maksude deklareerimise võimalusega makse. Teenus on tulekul.
6 Lahendus panga ja raamatupidamistarkvara vahel otseühenduse loomiseks ja andmevahetuseks. Rohkem infot SEB Baltic Gateway kohta.

Paketikalkulaator

Service Plans calc example

Korduma kippuvad küsimused

Uue paketi valimine

Uute pakettide valik on laiem ja see tähendab, et erinevas kasvufaasis olevad ettevõtted leiavad hõlpsamalt just endale sobiva lahenduse. Uuendame ka pakettidesse kuuluvate teenuste mahtu, äriklientide igapäevapanganduse vajadusi ja eelistusi silmas pidades. Viies erinevas paketis on näiteks erinev arv ülekandeid ja deebetkaarte. Uute ärikliendi pakettide kuutasu on 1 eurost (Baas pakett) kuni 65 euroni (Premium+ pakett).

Soovides toetada ettevõtte arengut, pakume väikeettevõtjale valiku igapäevapanganduse tooteid ja teenuseid eriti soodsa hinnaga. Lisaks alustab pank uute pakettide tulekuga järk-järgult üleminekut keskkonnasõbralikumatele pangakaartidele. 

Uute pakettide kasutusele võtmisega kaovad selle aasta teise kvartali lõpus kasutuselt senised SEB paketid (S, M, L, XL), mistõttu tuleks klientidel valida uute pakettide hulgast endale sobivaim tänavu kevadel. 

SEB teavitab pakettide kasutajaid uute pakettide valimise võimalusest personaalselt. See tähendab, et kõikidele praegustele paketiomanikele saadab pank koos uusi pakette tutvustava infoga omapoolse paketi soovituse, mis lähtub kliendi senisest teenuste kasutamisest. Kui panga pakutud valik kliendile ei sobi, on tal alati võimalik valida mõni muu sobivam pakett.

Kliendid saavad uusi pakette valida alates 16. aprillist. SEB teavitab pakettide kasutajaid uute pakettide valimise võimalusest personaalselt.

Alates 16. aprillist saab ettevõtte juht või volitatud isik valida uue paketi internetipangas või pangakontoris.

Kliendid saavad uusi pakette valida alates 16. aprillist ning senised paketid kehtivad selle aasta teise kvartali lõpuni.

See tähendab, et kliendid, kes soovivad uusi pakette kohe kasutama hakata saavad valida uue paketi ja lepingu allkirjastada juba 16. aprillil või kasutada olemasolevat paketti kuni selle aasta teise kvartali lõpuni. 

Uute pakettide esialgse tutvustuse leiab meie kodulehelt ning täiendava teabe avaldame aprillis ja siis lisandub veebilehele ka kalkulaator, mis aitab kliendil valida just tema vajadustele kõige paremini sobiva paketi.

Senised paketid jäävad kehtima kuni selle aasta teise kvartali lõpuni, nii et kohe pole vaja kliendil midagi teha.

SEB teavitab ärikliendi pakettide (S, M, L, XL) kasutajaid uute pakettide valimise võimalusest personaalselt. See tähendab, et kõikidele praegustele paketiomanikele saadab pank koos uusi pakette tutvustava infoga omapoolse paketi soovituse, mis lähtub kliendi senisest teenuste kasutamisest. Kui panga pakutud valik kliendile ei sobi, on tal alati võimalik valida mõni muu sobivam pakett.

Kui klient hiljemalt 30. juuniks valikut ei tee, siis hakkab talle juuli algusest kehtima pakett, mis on panga hinnangul talle kõige sobivam. Kui klient on seni teinud arveldusi ilma paketita, siis talle uut paketti ei valita ja ta saab ka edaspidi kasutada igapäevaseid pangateenuseid ärikliendi hinnakirja alusel. 

Aktiivsele kliendile on soodsaim viis valida igapäevaste pangatoimingute tegemiseks sobiv pakett, mistõttu soovitame siiski esimesel võimalusel sõlmida uue paketi leping.

Paketi valimine on soovituslik, sest aitab teenustasudelt säästa. Kui Sa pole seni leidnud SEB pakettide hulgast endale sobivat, siis nüüd on võimalus teha uus valik. 

Ilma paketti valimata saad kasutada igapäevaseid pangateenuseid ärikliendi hinnakirja alusel. 

Lepingu saab igal ajal lõpetada ärikliendi internetipangas või pangakontoris.Pakett kehtib lõpetamise hetkest jooksva kalendrikuu lõpuni.

 

SEB ärikliendi paketti ei pakuta mitteresidendist juriidilistele isikutele, krediidiasutustele, finantsteenuse osutajatele, kindlustusandjatele, finants- ja/või kindlustusvahendajatele või muudele samalaadsete teenuste osutajatele.

Kõik juriidilised isikud, kelle registrijärgne asukoht on väljaspool Eestit, liigitatakse mitteresidentidest klientideks.

Maksed

SEB paketi omanikule on sõltuvalt paketist igas kuus 5-350 makse tegemine tasuta ning sealt edasi saab enamikes pakettides (v.a. Baas pakett) teha makseid automaatselt tavahinnakirjast soodsama hinnaga. Kui paketis määratud soodustusega maksete arv on ületatud, siis hakkavad maksete tegemiseks kehtima tavahinnakirja tasud.

Tehtud maksete ja teiste pangateenuste statistikat saab jälgida internetipangas ja mobiilirakenduses. 

Paketis sisalduvate tasuta või soodustusega maksete hulka loetakse internetipangas või mobiilirakenduses tehtavad maksed: pangasisene makse, Euroopa makse (sh. välkmakse), püsikorralduse makse, e-arve püsimakse ja koondsummas debiteerimisega maksejuhises olev makse.

SEB paketi omanikule on sõltuvalt paketist igas kuus 5-350 makse tegemine tasuta, lisaks kaasneb Standard, Standard+, Premium ja Premium+ paketiga automaatselt teatud arv soodustusega makseid, millele rakendub vastav %-soodusmäär, mis on määratud iga paketi juures. 

Näiteks saab Standard-paketi klient 15 makset tasuta ja järgmised 15 makset  8% hinnakirjast soodsamalt. Antud näite puhul saab siis klient 15 makset 0,23 eurot/tükk. Alates 16. maksest kehtib ülejäänud maksetele hinnakirjajärgne hind. Premium+ paketi valinud klient saab aga 350 tasuta makse täitumisel kõik oma ülejäänud maksed 28% soodustusega ehk 0,18 eurot/tükk.

Kui ära on kasutatud nii paketis sisalduvad kui ka soodustusega maksed, siis järgmistele maksetele hakkab kehtima tavahinnakirja hind.

Pangakaardid

Alates 16. aprillist väljastatavad SEB pangakaardid saavad uue kujunduse. Plastkaartide keskkonnamõju vähendamiseks järk-järgult üle keskkonnasõbralikumatele kaartidele, mis on 84% ulatuses valmistatud bioplastikust ehk söödamaisi ülejääkidest. Uueneb kõigi pangakaartide kujundus ja kõigile deebetkaartidele on tehtud spetsiaalne käegakatsutav sisselõige ehk sälk. See aitab vaegnägijatel deebet- ja krediitkaardi vahel lihtsamini vahet teha, nii on puutel eristatavat kaarti mugavam kasutada, näiteks poes makseid tehes või sularahaautomaadist raha välja.

Ärikliendi pakettides (v.a Baas paketis) on kuuhooldustasuta Mastercard Business deebetkaardid.